Oldal tetejére

Tudnivalók

Segíthetünk?

Szállítás

Szállítási módok és kézbesítési idő

Termékeink kiszállítását a Foxpost csomagküldő végzi. A rendelési folyamat során lehetőség nyílik a szállítás módjának kiválasztására, házhozszállítás vagy csomagautomatába történő kiszállítás.

A szállítási idő utánvét esetén a rendeléstől számított, előzetes bankkártyás és átutalásos fizetés esetén az összeg beérkezésétől számított általában 2-3 munkanap.

Szállítási díj és fizetési módok

A szállítási díj a rendelési folyamat végén kerül kiszámításra a szállítási és fizetési módtól függően, melynek összege bruttó 998 Ft-tól bruttó 2099 Ft-ig terjed.

Utánvételes fizetés esetén bruttó 190 Ft felár kerül felszámításra. Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel, a csomagautomatáknál bankkártyával lehetséges a fizetés.

Előzetes bankkártyás és átutalásos fizetés esetén többletköltség nem kerül felszámításra.

Rendelés nyomonkövetése

A rendelés és kiszállítás állapotáról email-ben küldünk értesítést. A kiszállítás paramétereit a Foxpost kollegái általában telefonon keresztül közlik.

Fizetés

Utánvét

Utánvételes fizetés kiválasztására a rendelés végén nyílik lehetőség, melynek felára bruttó 190 Ft.

Előzetes bankkártyás fizetés

A biztonságos bankkártyás tranzakciót a Barion fizetési szolgáltatás biztosítja cégünk számára. A bankkártya adatok megadása után az rendelés összege levonódik a kártyáról.

Hiba esetén értesítendő:

Tasi Erik – [+36 30 855 7146] vagy help@geckekszer.hu.

Átutalásos fizetés

Átutalásos fizetést választva a termék(ek) az összeg beérkezése után kerülnek kiszállításra.

Banki adatok:

Creative Crystal KFT.

OTP BANK

11739009-21379479-00000000

Problémák a termékkel

Elállás

A fogyasztóvédelmi törvény értelmében vásárlóink a kiszállítástól számított 14 napon belül visszaküldhetik az általuk megrendelt terméket, melynek árát elektronikus módon juttatjuk vissza.

Nem a megrendelt termék érkezett

Amennyiben cégünk hibájából a megrendelt terméktől eltérő termék kerülne kiszállításra, előzetes egyeztetés és a termék visszaküldése után díjmentesen kiszállítjuk az eredetileg megrendelt terméket, illetve elektronikus módon visszajuttatjuk a visszaküldés költségét.

Egyéb kérdése akadt?

Technikai problémabejelntés, segítségnyújtás: Tasi Erik +36 30 855 7146

Termékekkel kapcsolatos információ: Tasi Róbert +36 30 349 3991